Koningsdag

Spaarndam

Koningsdag

Het programma van Koningsdag in Spaarndam.

MEER INFORMATIE

4 Mei

De herdenking van de gevallenen in Spaarndam.

MEER INFORMATIE

Koningsdag 2024

Op 27 april 2024 verwelkomen we u graag weer op de Kolk voor de jaarlijkse viering van Koninsdag.

  • Informatie over het programma vind je hier.
  • Koningsdag Spaarndam kan niet bestaan zonder steun vanuit het dorp:
    • Hulp tijdens de activiteiten op Koningsdag --meld je hier aan als vrijwilliger en draag bij aan een superleuke dag! Er blijft altijd genoeg tijd over om eventueel met je kinderen van de kermis te genieten. 
    • Financiële ondersteuning. Alle kinderen uit Spaarndam kunnen gratis genieten van ons programma op 27 april. Dat willen we graag zo houden, maar onze subsidie-inkomsten dalen en de prijzen stijgen. Daarom vragen wij donaties

Naast hulp op de dag zelf, zoeken we ook nieuwe leden voor de commissie die graag bij willen dragen aan de Koningsdag en 4-mei viering in Spaarndam. We zijn op zoek naar een secretaris, penningmeester en een algemeen lid. Als commissielid ben je bij de vergaderingen die ongeveer 6 keer per jaar plaatsvinden. Elk commissielid heeft zijn eigen taken, denk aan de logistiek rondom op- en afbouw, de inkopen, de vergunningen en contact met de twee gemeentes (secretaris), de financiën (penningmeester), etc.

Heb je interesse, of heb je vragen, mail dan naar info@koningsdag-spaarndam.nl of schiet een van de Commissieleden aan - we vertellen je er graag meer over!

De CKS bedankt: